Scade numarul cazurilor de Covid

Sharing is caring!

La Spitalul de Boli Infectioase a inceput tratamentul cu plasma. Doi pacienti de la Terapie Intensiva au beneficiat de sangele cu anticorpi de la persoane care au avut Covid dar s-au vindecat.

In ultimele 24 ore s-au inregistrat 9 cazuri de coronavirus la nivelul judetului Iasi. Cu toate acestea din cei 71 pacienti de la spitalul CFR, ieri s-au externat 7 persoane. In continuare, 262 ieseni sunt internati in spitale.

Ovidiu Mihaiuc – consilier comunicare Prefectura Iasi:Conform datelor oferite de Institutului Național de Sănătate Publică, până astăzi, 02 iunie 2020, pe teritoriul județului Iași au fost confirmate 584 de cazuri cu persoane infectate cu Covid-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 322 au fost declarate vindecate și externate. În același timp, 3.922 de persoane sunt izolate la domiciliu, fără simptome specifice şi care sunt monitorizate. Mai precizăm că 428 de persoane au ieşit din perioada de 14 zile de autoizolare. Conform ultimelor centralizări, 35 de persoane se află în carantină în spaţii special amenajate, în timp ce în ultimele 24 de ore 2 de persoane au ieșit din carantină“.

shares