Şase morţi după ce avionul unei corporaţii s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles

Toate cele şase persoane aflate la bordul unui avion de mici dimensiuni aparţinând unei corporaţii au murit după ce aeronava s-a prăbuşit şi a ars pe un câmp din apropierea unui aeroport din afara zonei Los Angeles-ului, sâmbătă dimineaţa devreme, au anunţat autorităţile locale şi federale, relatează Reuters.

Aeronava, un avion de afaceri Cessna C550, venea dinspre Las Vegas şi s-a prăbuşit în apropierea aeroportului French Valley, la circa 140 de km sud de Los Angeles, în jurul orei locale 4:15 a.m. (11.15 ora României), a precizat Administraţia Federală a Aviaţiei într-un comunicat.

Detalii despre pasageri nu au fost disponibile imediat. O înregistrare video aeriană a presei locale arată rămăşiţe carbonizate sub forma unui avion de mici dimensiuni, pe un câmp situat peste drum de aeroportul French Valley.

Datele radar de pe site-ul de urmărire a zborurilor FlightAware arată că un singur avion de afaceri călătorea din Las Vegas spre French Valley în acel moment. Avionul respectiv a făcut un tur în apropierea câmpului înainte de a coborî.

Biroul şerifului din comitatul Riverside, unde se află aeroportul French Valley, a declarat că oficialii care au răspuns la accident au găsit aeronava complet cuprinsă de flăcări pe câmp, iar cei şase ocupanţi au fost declaraţi morţi la faţa locului. Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor va investiga accidentul, a precizat FAA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *