Sărbătorile Iașului, în toi

foto_racla

A XXVII-a ediție a Sărbătorilor Iașului a inceput astazi și se încheie peste 8 zile, pe 15 octombrie, cu un concert și foc de artificii la Palatul Culturii!Târgul de Toamnă are loc în perioada 10 – 15 octombrie, în zona din spatele Halei Centrale. Parcul de Distracții va fi situat la Ștrandul Municipal din zona Cicoarei.

Manifestările religioase încep pe 11 octombrie, la ora 6.30 dimineața: Procesiune cu Moaștele Sf. Cuvioase Parascheva. Pe 12 octombrie are loc Pelerinajul „Calea Sfinților”, iar a doua zi se sfințește Biserica „Sf. Iulian din Tars”, din Campusul Tudor Vladimirescu. Pe 14 octombrie, credincioșii sunt invitați la Hramul Sf. Cuvioase Parascheva, urmată de Masa Pelerinilor. Mitropolia Moldovei si Bucovinei s-a pregatit sa-si primeasca musafirii cu iconite si flori.

Pe 11, 12 și 13 octombrie vor avea loc spectacole de muzică populară în cartierele Tătărași, Nicolina și Alexandru cel Bun. Seara Valorilor va fi organizată pe 14 octombrie, la Primăria Municipiului Iași. Superconcertul Sărbătorile Iașului 2018 și focul de artificii vor avea loc luni, 15 octombrie, la Palatul Culturii.