Sărbători generoase la Aeroportul ieșean

Aeroport_colinde

Astazi, Asociația Liga Studenților Economiști în parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași a desfășurat in parteneriat cu Aeroportul Internațional Iași, un eveniment caritabil în incinta Terminalului T3. Evenimentul face parte din Proiectul „Fii și tu Moș Crăciun”, proiect coordonat de studenții voluntari din cadrul Ligii Studentilor Economisti, tineri inimosi care vor sa le faca mici bucurii copiilor din satul Bălteni, comuna Probota, inainte de Crăciun.

Evenimentul de astazi din Terminalul T3 a fost plin de culoare si bucurie. Studentii s-au descurcat de minune, pasagerii aflati in tranzit erau vizibil emotionati la auzul colindelor iar directorul Aerogarii iesene s-a aratat incantat, la ceas de sarbatoare, de evenimentul propus de studenti, mai ales ca si-a reamintit cu nostalgie de anii in care era profesor universitar.

Studentii economisti au fost multumiti de marinimia cu care i-au intampinat oamenii din aeroport care au donat pentru copiii din Balteni. Sarbatorile de iarna continua si saptamana viitoare, pe 11 decembrie, cand Terminalul T1 al va fi repus in functiune iar zborul inaugural va fi un eveniment inchinat Centenarului : aeronava inaugurala Ferdinand va efectua un zbor omagial.