Sărbători de poveste la Pleiada Boutique Hotel (P)

pleiada

Restaurantele sunt la mare cautare în această perioadă, ieșenii dorind să petreacă seara de Revelion într-un cadru de vis. Deși mai sunt două săptămâni până atunci, locurile puse la dispoziție de administratorii hotelurilor și restaurantelor au fost imediat epuizate. Pleiada Hotel Boutique a înregistrat o avalanșă de cereri încă din primele zile de la lansarea ofertei speciale de Revelion.

„Putem spune că anul acesta este o premieră pentru hotelul nostru cu privire la petrecerile de Revelion. Oaspeții și-au achiziționat pachete ce cuprind: cazare 3 nopți, Petrecere Revelion și Petrecere Domnească care va fi pe 1 ianuarie cu tradiții și obiceiuri moldovenești”, a zis Simona Cojocar, managerul Pleiada Boutique Hotel.

Cum cererea a fost una foarte mare, au fost configurate și o serie de pachete de Crăciun care cuprind atât petreceri pentru adulți cât și pentru copii. Surpriza a fost una imensă și asta pentru că, la doar câteva zile de la lansarea ofertei, Hotelul Pleiada s-a ocupat în proporție de 45%.

„Iată că după doi ani dificili, cu multe provocari, oamenii preferă să petreacă sărbătorile în țară, într-un mediu sigur și relaxant, să ofere copiilor o altă experiență inedită, iar pentru asta noi ne-am pregatit temeinic având chiar și Revelionul copiilor”, a spus Simona Cojocar.

Oaspeții vor beneficia de SPA, se vor înfrupta cu preparate delicioase interpretate într-un mod propriu de bucătarul-șef și bineînțeles, cei mici vor avea și ei parte de un tratament special: disco party, animatori și multe surprize.

Administratorii hotelului îi îndeamnă pe cei care încă nu sunt deciși unde vor petrece zilele de concediu, să nu rateze săbătorile de poveste din capitala Moldovei.