Şapte portari pe lista Politehnicii!

politehnica iasi

Politehnica Iasi a reluat aseara antrenamentele dupa zilele libere primite la finalul celui de-al doilea cantonament al verii, care s-a derulat în Bulgaria si s-a încheiat joia trecuta. 
Lotul pregatit de Claudiu Niculescu s-a pregatit în sfârsit în Copou, terenurile din casa proprie fiind refacute total. Reamintim, de la reunire si pâna ieri, din cauza lucrarilor de reparatie efectuate la terenurile din Copou, Poli s-a antrenat la Miroslava si în cantonamentele de la Cheile Gradistei si Bansko (Bulgaria), necalcând în Copou.

Principalul obiectiv al acestei saptamâni este transferarea unui portar. Asta pentru ca Ianos Brînza si tinerii Alexandru Dohotariu si Timor Chistol, care au lucrat în Bulgaria, nu au dat siguranta faptului ca pot fi oameni de baza într-o campanie de promovare.

Drept urmare, Iasul a dat sfoara în tara ca e în cautarea unui portar titular, gruparea ieseana fiind asaltata de oferte din partea multor impresari. Ieri, nu mai putin de sapte CV-uri erau pe masa iesenilor, cuvântul antrenorului de portari Radu Sardescu urmând sa cântareasca esential în selectarea urmatorului transfer.

Daca achizitionarea unui aparator al buturilor este prioritatea zero la Poli, iesenii continua sa caute si un mijlocas central. Asta desi cele trei posturi din zona amintita pot fi acoperite de nu mai putin de cinci jucatori, Gabriel Vasvari, Francisc Cristea, Alin Fica, Julian Marchioni si Octavian Cracea, ultimii patru recent transferati.

Daca Iasul va achizitiona înca doi fotbalisti, numarul transferurilor verii va ajunge la incredibila cifra de 22, cam cât e un lot întreg la multe cluburi.