Saptamana cruciala privind coalitia guvernamentala

Varujan

Lecția de business cu Florin Ghețău și Varujan Vosganian | Promovare electorală

Deputatul Varujan Vosganian, vicepresedinte al ALDE, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, ca in maxim zece zile va fi lamurita problema ramanerii formatiunii sale la guvernare dar si cea privind colaborarea cu Pro Romania, saptamana viitoare fiind cruciala in acest sens.

Varujan Vosganian, lider ALDE Iasi: „Domnul Victor Ponta nu ne-a comunicat sub nicio formă că doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale. Noi nu l-am mai întrebat pentru că ştiam că a mai făcut o declaraţie fermă în această privinţă şi tocmai din acest motiv tema nu a mai revenit în discuţiile noastre. Se poate prezuma că pentru alianţa dintre ALDE şi Pro România, Călin Popescu Tăriceanu ar putea să fie candidatul la prezidenţiale”.

Conform acestuia, în cel mult zece zile va trebui lămurită şi problema colaborării dintre ALDE şi PSD şi rămânerea ALDE la guvernare.

Varujan Vosganian, lider ALDE Iasi: „Tot saptamana viitoare va trebui sa lamurim si chestiunea guvernarii cu PSD. Unii au spus ca PSD nu ar accepta o asemenea formula, eu zic ca in politica niciodata nu e bine sa te grabesti. In situatia in care ALDE ar parasi guvernarea, atunci guvernul fara sustinerea ALDE si Pro Romania va trebui sa vina in Parlament pentru un nou vot de lista, pentru ca se schimba structura politica”.