Sanse mari ca Ministrul Muncii sa candideze la Primaria Botosani

marius budai

Marius Budăi, ministrul Muncii, este cotat cu prima șansă în PSD de a candida la Primăria municipiului Botoșani. În același timp, deputatul Răzvan Rotaru și viceprimarul Cosmin Andrei și-au anunțat și ei intenția de a intra în bătălia electorală pentru funcția de primar.

Mai mulți social democrați botoșăneni spun că Marius Budăi ar fi cea mai bună variantă și că ar avea șansele cele mai mari să-l învingă pe Cătălin Flutur, actualul primar al municipiului. Întrebat dacă va candida la Primăria Botoșani, Ministrul Muncii a declarat că își dorește încă un mandat de parlamentar.

„Nu știu cum să răspund ca să nu supăr pe nimeni. Nu știu dacă sunt cotat primul. Va fi o perioadă de înscrieri, urmează un sondaj. Mi-aș dori ca o perioadă să mai continui la București. (…) Știu că domnul deputat Răzvan Rotaru se va înscrie în această cursă, se va înscrie Cosmin Andrei. Vom face acel sondaj. Eu cred că Partidul Social Democrat este capabil ca în 2020 să câștige primăria municipiului Botoșani. Vom face cu toții eforturi, suntem într-o competiție electorală și cred putem ajunge și în România să spunem că suntem adversari politici și nu dușmani”, a spus Marius Budăi.

Fiind președinte executiv al PSD Botoșani, foarte probabil va fi primul pe lista PSD pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare de la finalul anului viitor.