Salvatorii gălățeni donează pentru viață!

6ff75319-f52e-45cc-82fd-02c583ce207c

Pompierii militari gălățeni s-au mobilizat, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor prin campania de donare de sânge “SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAȚA”.

În perioada 07-11 septembrie, 30 pompieri militari din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “General Eremia Grigorescu” al judeţului GALAŢI, donează sânge și plasmă la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Galați pentru a veni în sprijinul semenilor a căror viață depinde de actul benevol de donare de sânge.
Gestul pompierilor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.
Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acțiuni extraprofesionale vor continua și pe viitor
“Picătura ta de sânge poate salva viața unui om!