Salonul Ofertelor Educaţionale – ediţia 2024

Salonul ofertelor educaţionale, găzduit de Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași, reuneşte instituţii de învăţământ din municipiul Iaşi şi localităţile limitrofe care îşi promovează ofertele de învăţământ liceal, profesional, dual pentru anul şcolar 2024 – 2025. Aceasta este o buna oportunitate pentru tineri pentru a descoperi profilele la care se pot inscrie la liceele din Iasi.

Anca HARDULEA, director CJRAE Iaşi

„Un eveniment reper pentru comunitatea educationala ieseana, un eveniment care se adreseaza elevilor de clasa a VIII-a, parintilor si cadrelor didactice din unitatile de invatamant gimnaziale, intrucat in cadrul salonului expun 41 de unitati liceale si profesionale din municipiul Iasi si municipale”.

Salonul Ofertelor Educaţionale – ediţia 2024

Prin dialoguri autentice, față în față, între tineri, între elevi și profesori, evenimentul oferă contexte de informare, oportunităţi de analiză a ofertei educaţionale, în acord cu abilităţile, interesele şi oportunităţile de pe piaţa muncii, astfel încât aspiraţiile tinerilor să devină realitate.

Vox elevi

„Avantajele scolii pe care o reprezinta, sa ne faca sa ne simtim mai confortabil, mai bine, sa ne faca cumva sa mergem la scoala si sa ne arate avantajele lor si tot ce promoveaza ei”, a spus un elev.

Elementul de noutate din acest an îl constituie prezența a 41 de unități de învățământ de stat și particular din municipiul Iași și localitățile limitrofe, cu șapte mai mult decât în anul precedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *