Salonul Auto, un eveniment de succes

219398272_3111578152403899_4454686502757627087_n

Peste 50 de modele ale mărcilor Volkswagen, Audi, Toyota, Lexus, Volkswagen Comerciale și Toyota Comerciale au putut fi admirate, zilele trecute in gradina Palas. Evenimentul organizat de Sandra Trading și Sunrise Motors a reunit toate categoriile auto de la cele disel, la cele hybrid, plug-in hybrid sau full electric, cu toate versiunile de propulsive.

Principala atracție a evenimentului, a reprezintat-o modelele din gama audi sport – gama s –rs și gama noua de mașini electrice de la vw id 3,4, la audi etron și q4 etron.

Roxana Taranu, Director vanzari Sandra Trading Iași: „În perioada 16-18 iulie, suntem prezenți în gradina de vară de la Palas cu Salonul Auto Iași, organizat de Sandra Trading și Sunrise Motors, unde cei interesați vor putea descoperi cele mai noi modele Volkswagen, Audi, Toyota și Lexus”.

Salonul Auto Iași a prezentat la Palas și autovehicule comerciale  precum Volkswagen Crafter, destinat transportului de persoane. Din gama Toyota a fost prezentat Noul Yaris (mașina anului în Europa), noul Highlander, noul Hilux și Camry. De asemenea, din gama Lexus, au fost expuse nava amirală LC și ES împreună cu toate SUV-urile.

Timp de trei zile, consultanții prezenți au oferit detalii la toate curiozitățile pe care le-au avut ieșenii.

Beatrice Botez, Director vânzări Toyota Iași: În urma acestui eveniment am dorit să expunem toate modelele prezente din gama Toyota și Lexus, de la cel mai mic până la ultimul model al acestor mărci.  Am vrut să prezentăm ieșenilor toate modelele hybrid pentru că piața auto se focusează mai nou pentru motorizările hybrid. Am vrut să aibă ocazia să se poată urca în fiecare dintre modelele expuse, să simtă mașina potrivită pentru fiecare dintre ei și să se bucure alături de noi cu ce am putut expune în gradina Palas.

Pentru vizitatorii pasionați de mașinile decapotabile, în cadrul evenimentului derulat la Palas, au fost expuse si doua modele decapotabile. Finanțatorii sunt Porsche Finance Group Romania și UniCredit Leasing.