Salonul auto revine în capitala Moldovei

WhatsApp Image 2022-06-23 at 15.33.40

Pasionații de mașini și tehnologie sunt așteptați în acest weekend să participe la Salonul Auto de la Iași. Peste 50 de modele ale mărcilor Volkswagen, Audi, Toyota, Lexus, Volkswagen Comerciale și Toyota Comerciale vor putea fi admirate, în cadrul unui eveniment organizat de Sandra Trading și Sunrise Motors. Salonul auto, revenit pentru a doua oara în capitala Moldovei va reuni toate categoriile auto de la cele diesel, la cele hybrid, plug-in hybrid sau full electric.

Ieșenii interesați, vor putea admira și chiar achiziționa cele mai noi modele de autoturisme. De asemenea, aceștia vor avea parte și de mici surprize, din partea organizatorilor.

„Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință ceea de a doua ediție a Salonului Auto din Iași. Acesta va avea loc în acest weekend, de pe 24 până pe 26 iunie, în Grădina de vară de la Palas Mall Iași. Vedeta salonului va fi modelul Toyota bZ4X, primul model full electric. Toți cei ce vor fi prezenți alături de noi, în cadrul Salonului auto vor primi vouchere cadou pentru achiziția de mașini noi până la finalul anului, vouchere cadou pentru partea de service și accesorii. Vă așteptăm cu mare drag!, a spus Beatrice Botez, director vânzări Toyota Iași.

Noile modele vin cu o tehnologie modernă, de ultimă generație, tocmai pentru a-i surprinde plăcut pe pasionați.

„Ne aflăm la a doua ediție a Salonului Auto organizat de dealerul Sandra Trading. Dat fiind faptul că anul trecut acest salon a fost un real succes, ne-am decis să revenim pe piața ieșeană, cu modelele noi de la VW și Audi. Așadar vă așteptăm pe toți, în Grădina Palas, în perioada 24-26 iunie să descoperiți noile tehnologii de la VW și Audi”, a explicat Roxana Tătaru, director vânzări Sandra Trading Iași.

Sărbătoarea auto va fi organizată la Palas, în intervalul orar 10 – 21.