„Să te bucuri la un om care putea să moară”. Hoţii au furat 3 roţi de la o maşină implicată într-un accident în Bacău, înainte ca şoferul să sune la o firmă de tractare

img

Caz revoltător în judeţul Bacău. Hoţii au prădat o maşină implicată într-un accident. Şoferul oferă recompensă pentru cei care îl ajută să-i prindă pe tâlhari.

Un Volkswagen Beetle a fost implicat zilele trecute într-un accident, în zona localităţii Sănduleni. Din fericire, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta au scăpat teferi, fără nicio zgărietură. Maşina a fost avariată, dar încă putea fi folosită. Aşa s-au gândit şi hoţii.

Potrivit Ziarul de Bacău, hoţii au acţionat imediat după accident şi au furat trei dintre roţile maşinii, plus alte obiecte găsite prin maşină. Ar fi luat şi cea de-a patra roata, dar aceasta avea montat un sistem antifurt. Totul s-a întâmplat rapid, înainte ca şoferul să apuce să sune la o firmă de tractare care să ia autovehiculul de acolo.

Acum, şoferul revoltat spune că oferă 500 de euro recompensă oricui îi oferă un minim indiciu în legătură cu hoţii. „Cine îmi poate oferi detalii cu privire la furtul jantelor la această mașină, accident provocat în data de 08.12.2022, în comuna Sănduleni, județul Bacău … (mașina fiind închiriată) în timp de câteva ore au fost furate 3 jante.. (3 roți)… a 4 roată avea prezon antifurt. Să te bucuri la un om care putea să moară, să furi roțile la mașină, ofer 500 euro pentru cele 3 roți, … și dosar penal în instanță pentru furt … cine îmi dă indiciu promit să ofer această sumă. Rog share. Mulțumesc”, a fost mesajul postat de şofer pe reţelele de socializare.