Sa fie FIE 2018!

foto_FIE_2018

Festivalul Internațional al Educației se remarcă printr-o diversitate de evenimente culturale, create pentru a satisface gusturile unor categorii de public cât mai diverse. Seria concertelor în aer liber la FIE 2018 se deschide astăzi, 17 mai.  Pe scena amplasată în fața Palatului Culturii vor performa artiștii de la Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare JOC din Republica Moldova. Artiștii de peste Prut impresionează audiența prin coregrafie și spectacol.

Si daca in aceasta seara ne vom bucura de traditii, sâmbătă, 19 mai, suntem invitati la un Concert FIE Clasic care continuă tradiția celorlalte ediții ale festivalului ieșean. Concertul va fi susținut de orchestra Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași și Corul „Gavriil Musicescu”.

În programul concertului sunt incluse Simfonia a 7-a de Ludwig van Beethoven și „Fantezia pentru pian, cor și orchestră” de Ludwig van Beethoven. Concertul va avea loc pe scena din Piața Palatului Culturii, sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 19.30, accesul fiind liber.