Să colectam deșeurile electrice vechi și stricate!

foto_electrocasnice

In aceasta perioada, la Iasi, se desfasoara o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Organizatorii, Primăria Municipiului Iași și Serviciul Local de Colectare Iași, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a acestor aparate vechi.

Chiar dacă v-a fost apropiat pentru un timp, televizorul, frigiderul sau orice alt aparat electric, ajuns la capătul puterilor, acesta emană toxicitate și în casa și viața dumneavoastra! Zilele acestea aveti ocazia sa va despartiti de aceste obiecte usor si in siguranta.

Pana vinerea aceasta, 7 iunie, puteti suna la TelVerde 0800 444 800 -disponibil zilnic între orele 9.00-17.00 pentru preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice sau puteti merge  între orele 10:00 -15:00, la punctele provizorii de colectare amenjate in 7 locatii din oras.

Organizatorii propun si o tombola cu ocazia acestei campanii de colectare. Sambata, 8 iunie, castigatorii pot pleca acasa cu diferite premii: de la aspiratoare si cuptoare cu microunde la masini de calcat sau truse cu diferite accesorii.