S-au reluat zborurile la aeroportul din Iasi

Activitatea pe Aeroportul Iasi revine la normal, fiind reluate treptat zborurile care au fost anulate din cauza pandemiei de Covid-19. Dupa ridicarea restrictiilor se vor relua zborurile si catre Marea Britanie.

Pasagerii pot efectua deja rezervari online pe site-urile companiilor carea opereaza de la Iasi. De pe aeroportul iesean se efectueaza zboruri catre 18 destinatii, atat cu curse de linie cat si cu chartere. Persoanele care se intorc in Romania din 32 de state membre ale Uniunii Europene si ale Spatiului Economic European si din 12 state terte nu vor mai sta in carantina sau izolare.

Catalin Bulgariu, director aeroport Iasi: “Incepand de astazi au fost ridicate restrictiile de operare pentru firmele de transport aerian pe destiantia Anglia si Bruxelles, ceea ce inseamna ca de pe aeroportul din Iasi incepand de astaiz vor opera zborurile catre Londra- Luton si catre Bruxelle pe ambele aeroporturi din Bruxelles. In acest moment cea mai importanta destinatie pe care o avem noi si anume Londra, care are 2 frecvente zilnice este deschisa si cetatenii din regiunea Moldovei si din judetul Iasi pot beneficia de zboruri catre Anglia, mai précis Londra si Liverpool“.