S-a stins o luptatoare, Andreea Rodiana Fumu!

Sharing is caring!

Tanara de 18 ani a murit ieri la Viena, anuntul fiind facut chiar de familie acesteia. Andreea Rodiana Fumu a fost protagonista unei mobilizari fara precedent a comunitatii iesene, dupa ce fata a fost depistata cu cancer.

Iesenii si nu numai, au donat in numar mare pentru tratamentul acesteia si dupa o lupta dificila, Andreea Rodiana facuse pasi importanti pentru vindecare.

“Astazi 04.10.2019, iubita noastra fiica Andreea Rodiana Fumu,a dat ultima reprezentatie pe scena vietii! De astazi, iubita noastra, va canta pe cea mai mare scena, sus in ceruri, in fata unui auditoriu inegalabil. Asa cum bine scria ea acum cateva luni in urma, ca a facut boala,,sa planga”, a luptat in surdina ca un adevarat soldat disciplinat, executand fara tagada, toate comenzile primite, fara sa se planga, pana la ultima suflare. Iti multumim fetita noastra iubita, ca timp de 18 ani, ne-ai ales sa iti fim parinti, pana cand Tatal Ceresc, te-a chemat la El! Dorim sa multumim din suflet, echipei medicale din Viena,care au fost alaturi de ea pana la sfarsit, prietenilor din Viena, niste oameni fantastici care au fost alaturi de noi si nu in ultimul rand familiei, prietenilor, colegilor de servici, sefilor nostri care ne-au inteles pe tot parcursul acestui drum anevoios si voua tuturor, celor care ati cunoscut-o si indragit-o”, a anuntat familia Fumu.

Trupul ei neinsufletit va fi repatriat marti, 8 octombrie si va fi depus la capela cimitirului Sf. Vasile iar inmormantarea va avea loc joi.

shares