S-a stins Mioara Roman, într-un azil de bătrâni. Ea a fost soția lui Petre Roman

Mioara Roman s-a stins din viata, noaptea trecuta la azilul din Snagov, acolo unde era internata de cateva luni. Se pare ca fosta sotie a lui Petre Roman a pierdut lupta cu viata in urma unui stop cardio-respirator, dupa ce in ultimii ani s-a confruntat cu numeroase probleme de sanatate.

Fosta sotie a lui Petre Roman suferea de mai multe afectiuni. In luna octombrie a anului trecut a fost operata si parea ca se recupereaza.

S-a stins Mioara Roman, într-un azil de bătrâni. Ea a fost soția lui Petre Roman

Jurnalist de radio, traducatoare si profesoara de limba si civilizatie araba, fosta sotie a lui Petre Roman si-a petrecut ultimii ani prin spitale si centre de recuperare. Mioara Roman suferea de o forma grava de Parkinson, dar si de o degenerare neurocognitiva.

Petre Roman, primul premier al Romaniei post-decembriste, si Mioara Roman au petrecut peste trei decenii impreuna. In 2007, fostul premier a decis sa porneasca pe un drum separat. El a intrat atunci intr-o o alta relatie alaturi de o alta femeie.

Cei doi au impreuna o fata, Oana, care a aflat veste mortii sale in vacanta din Egipt, in care se afla. Oana Roman a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, in care anunta decesul mamei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *