S-a stabilit identitatea celor doua victime a crimei din Moara de Vant

burlacu ioana

Ieseanca ucisa impreuna cu iubitul ei in vila din Moara de Vant se numeste Ioana V. B. Aceasta este originara din comuna Miroslava si a absolvit Liceul Teoretic Miron Costin. Tanara a fost injunghiata si mai apoi incendiata. De o moarte violenta a avut parte si iubitul sau Youssef A.

Barbatul care are postat la poza de profilul de pe pagina de Facebook o fotografie cu Palatul Culturii, locuieste impreuna cu familia in Bruxelles. De altfel, familia acestuia a fost cea care a alertat politia ieseana dupa ce tanarul nu a mai raspuns la telefon si nu s-a mai urcat in avionul care urma sa-l duca acasa.

Desi isi finalizase studiile la Universitatea Libre din Bruxelles, tanarul s-a inscris si la cursurile Universitatiile de Medicina si Farmacie din Iasi.

„Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 ani, era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de către organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere”, a spus prim procurorul Mihaela Apostol.