S-a solicitat strămutarea de la Suceava a dosarului judecătoarei Ana Maria Chirilă

Avocatul lui Ciprian Cotoară, iubitul judecătoarei Ana Maria Chirilă, de la Tribunalul Suceava, a depus o cerere pentru strămutarea dosarului care a fost trimis spre judecare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție la Curtea de Apel Suceava. Instanța supremă care a analizat cererea de strămutare a decis că nu sunt motive întemeiate pentru a trimite dosarul la altă instanță din țară. În consecință, dosarul se va judeca în continuare la Curtea de Apel Suceava.

În acest moment, dosarul este în Cameră Preliminară, acolo unde se judecă excepțiile. Pentru că termenul de 30 de zile cu care s-a prelungit măsura arestării preventive expiră în curând, în cursul zilei de luni s-a pus în discuție cererea de prelungire a acestei măsuri.

S-a solicitat strămutarea de la Suceava a dosarului judecătoarei Ana Maria Chirilă

Completul de judecată a decis să amâne pentru marți un verdict în acest caz. Acum o lună, când dosarul a ajuns pentru prima oară la Curtea de Apel Suceava, magistratul care intră în dosar a decis să schimbe măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Procurorii au făcut contestație, iar Înalta Curte de Casație și Justiție a admis-o și a prelungit cu 30 de zile măsura arestului preventiv, care este valabilă și în prezent. În spatele gratiilor se află judecătoarea Ana Maria Chirilă, iubitul acesteia, Ciprian Cotoară, dar și cel care este acuzat că a mituit-o, Mihai Pînzari, zis ”Tonici”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *