S-a reziliat contractul de reabilitare a Spitalului de Recuperare

Sharing is caring!

Primaria Municipiului Iasi a reziliat contractul de reabilitare a Spitalului de Recuperare, semnat cu  o firma italiana. Aceasta decizie a fost luat in urma lucrurarilor nefinalizate de aceasta companie. Acordul cu privire la aceasta reziliere a fost dat si de firma in cauza.

Proiectul va fi revizuit si se va solicita o noua procedura de achizitie publica pentru Spitalul de Recuperare Iasi. Contractul prevedea lucrari de reabilitare si modernizare a instalatiei termice. Valoarea proiectului era estimata la 14 milioane de lei.

Mihai Chirica, primar Iasi: “Reziliem contractul, avem si acordul celeilalte parti de reziliere, vedem daca mergem sau nu in instanta cu ei. In orice caz nu mai putem astepta ca ei sa nu se mobilizeze pentru ca nu au facut mare lucru, au intrat o data in subsol, au taiat alte tevi decat trebuiau, ne-au luat bani ca sa reparam, au pus foarte multa schela, schela este nefunctionala pentru ca nu urca nimeni pe ea, motiv pentru care am anuntat de saptamana trecuta si ADR Nord-Est ca intentionam acest lucru. Scoatem din nou la licitatie si incercam sa acceleram lucrarile”.

shares