S-a finalizat proiectarea unui drum important pentru locuitorii din Ciurea, prin spatele fostului combinat CUG

O ruta extrem de tranzitata de locuitorii din Ciurea ar putea fi asfaltata in acest an. S-ar decongestiona traficul din capat CUG

S-a finalizat proiectarea drumului prin spatele fostului combinat CUG care face legatura intre Iasi si Ciurea. Artera ar uni strada Olarilor din Ciurea cu depozitul de cherestea, fara sa mai fie traversata Hlincea. Momentan exista un drum de pietris in zona pe care soferii circula ca in Evul Mediu. De altfel si strada din zona Targului de Cherestea si Bazar este bombardata de gropi dar soferii prefera aceasta varianta decat sa astepte cel putin 30 minute in coloana pe drumul judetean care leaga capat CUG de soseaua de centura.

„S-a finalizat licitatia de proiectare si suntem in etapa de semnare de contract cu compania Simpa Consult pentru legatura intre strada Hlincea si Ciurea. Este o strada paralela cu soseaua Nicolina care vine dinspre Ciurea prin partea sudica a CUG-ului, care face legatura cu orasul si se va intersecta cu Bulevardul Poitiers”, a precizat Mihai Chirica.

Drumul de macadam dintre Hlincea si fosta fabrica de caramida a fost deja asfaltat. Strada Olarilor a fost modernizata, dupa ce 6800 de mp au fost inchiriati de la Compania Nationala de Cai Ferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *