S-a dat startul lucrarilor de constructie la un nou mall

Sharing is caring!

Un nou mall va deservi zona de est a Romaniei si o parte din Republica Moldova, devenind astfel un mega complex regional. Centrul comercial va include cel mai mare hipermarket din regiune, peste 200 de magazine de moda, retail, peste 30 de restaurante si o zona de divertisment.

Mihail Vasilescu, dezvoltator: “Este un centru comercial super regional ce vizeaza intreaba zona a Moldovei, dar si zona de peste Prut. Centrul va avea la finalizare peste 100 000 de mp de spatii inchiriabile si va cuprinde o oferta completa de moda si spatii de petrecere a timpului liber. Spuneam mai devreme sunt in total peste 15.000 de mp dedicati pentru zona de entertainement, de petrecere a timpului liber.  Acesta va fi cel mai mare centru comercial din Moldova, al doilea ca marime din tara si va cuprinde cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului. Centru comercial va include si cel mai mare centru cinematograf din afara Bucurestiului, peste 15 Sali de cinematograf, inclusiv Imax si 4D. In toata perioada lucrarilor, centrul comercial deja existent, va ramane deschis pentru public, asadar vom lucra pe faze de lucrari, aici imprejmuit in prima instanta, ne vom extinde ulterior in zona de parcare”.

Pentru comuna Valea Lupului aceasta investitie va fi binevenita.

Dumitru Mihailuc, primar Valea Lupului: “Comuna Valea Lupului este vecina cu aceasta investitie. Aceasta investitie majora inseamna foarte mult pentru zona, atat pentru comuna Valea Lupului, Miroslava si municipiul Iasi. Inseamna creerea a foarte multe locuri de munca, inseamna oameni care vor fi din Valea Lupului, se vor muta altii in Valea Lupului. Comuna are cel mai mare grad ridicat de constructie, de la 2400 de locuitori cat erau in 2004, am depasit 11.000 de locuitori, deci este o zona atractiva pentru toata lumea”.

Peste 3300 de locuri de parcare vor fi suplimentate, iar lucrarile de finalizare a complexului sunt estimate pentru prima jumatate a anului 2021.

shares