Rugbistii iesenii au castigat primul meci din play out

rugby

Politehnica Iasi a obținut prima victorie în această fază a competiției invingand ieri pe CSM Galați cu 27-3. Formatia pregatita de Cosmin Ratiu, Mihai Stuparu și Ioan Iftode a condus în permanență jocul, reușind primul eseu al partidei în minutul 8, ca apoi până la pauză să mai pună 10 puncte pe tabelă, printr-un eseu de penalizare și o lovitură de pedeapsă, în timp ce gălățenii au marcat și ei o penalitate, trei puncte care aveau să rămână singurele reușite de ei în această întâlnire.

În a doua parte, Poli a controlat mai bine jocul, consolidându-și avantajul cu încă două eseuri și terminând meciul cu 27-3, chiar dacă în ultimele minute de joc a evoluat în 13 jucători după eliminarea lui Vlad Balan și Bogdan Vieru. În urma acestei victorii, Iași-ul urcă pe locul 4, în timp ce Galați continuă fără niciun punct.

Au marcat pentru Iași: Sergiu Michiduță – 2 eseuri,o transformare și o lovitură de pedeapsă și Chiriac – un eseu, un eseu de penalizare, respectiv Cristian Onofrei – o lovitură de pedeapsă.