Ruda unei victime a incendiului din Piatra Neamt: „Oamenii ăștia care au murit aseară au fost uciși, vinovatii sa plateasca!”

poza8

Apar primele reactii ale victimelor incendiului de pe sectia de ATI a Spitaluli Judetean Piatra Neamt. Unchiul fostului redactor sef de la Tele M cat si producator general la Digi 24 Iasi a murit aseara fiind internat in aceasta sectie.

„În incendiul de la Piatra Neamț a murit fratele tatei, Nanu Vasile. Un om blând și bun cum rar mai sunt pe pământ. Mi-e greu să mă pun în pielea fiicei lui, a nepoatei lui. Mi-e greu tare!Mă gândesc că în locul lui putea fi Tata. Putea fi Mama. Putea fi Sora mea.Oamenii ăștia care au murit aseară au fost uciși! Iar cei care se fac vinovați de această tragedie trebuie să plătească! Pentru că altfel nu avem nicio șansă ca nație! Dumnezeu să îi ierte”, a scris Gianina Munteanu pe Facebook.

Persoanele care au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, în Secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, sunt 7 bărbaţi şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 67 şi 86 ani.