Rovere a deschis cel de al treilea showroom de bucătării premium Veneta Cucine la Iași

index

Brandul ROVERE deschide la Iasi cel de-al treilea showroom Veneta Cucine dedicat bucatariilor premium si pune la dispozitia clientilor sai bucatarii expuse pe o suprafata de peste 200 mp si servicii specializate de amenajare.

Ionela Bercu Managing Director Rovere sustine ca: „Deschiderea noului showroom Veneta Cucine din Iasi reprezinta al doilea pas in procesul de dezvoltare a retelei de magazine Rovere si Veneta Cucine, fiind precedat in acest an de relocarea showroom-ului Rovere din Bucuresti. Noul showroom vine ca un raspuns in ceea ce priveste interesul clientilor nostrii si a cerintelor acestora, fata de mobilierul de bucatarie, care devine o achizitie din ce in ce nisata si trebuie gestionata de un specialist. Astfel, showroom-ul Veneta Cucine, dedicat in totalitate acestui tip de mobilier, ofera consumatorilor pe langa produse de cea mai buna calitate exclusive italiana si expertiza unor oameni specializati, care pun la dispozitie solutii integrate privind intregul proces de amenajare al unui astfel de spatiu pornind de la masuratori, proiect si finalizand cu montajul realizat de echipele proprii”.

Incepand cu luna aprilie 2022, locuitorii orasului Iasi vor avea la dispozitie noul showroom amplasat in incinta centrului commercial Era Shopping Park, unde vor gasi atat modele de bucatarii din care sa se inspire, cat si consiliere cu privire la trendurile actuale, dar mai ales solutii legate de partea de proiectare, randare si montaj.

Primele doua showroom-uri Veneta Cucine au fost deschise in 2015 la Bucuresti, respectiv in 2020 la Timisoara. Toate unitatile Veneta Cucine de pe teriroriul Romaniei sunt sub umbrela Rovere, cel mai important furnizor de solutii de amenajare cu produse italienesti.

Veneta Cucine a pornit în 1967 ca o afacere de familie în provincia Treviso și a ajuns cel mai mare producător de mobilier de bucătărie din Italia. Compania deține unități de producție cu o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați, în care sunt produse zilnic peste 200 de seturi premium de mobilier. Veneta Cucine este o companie ecologică, folosind 100% lemn reciclat și limitând emisiile dăunătoare, inovând de-a lungul timpului în ceea ce privește identificarea de noi lacuri, tratamente anti-bacteriene și materiale utilizate.

Rovere Mobili este unul dintre liderii pieței românești de amenajări interioare, începându-și activitatea în anul 2002. Compania s-a poziționat în timp ca liderul în domeniul furnizării de mobilier de lux produs în Italia, având în acest moment 10 showroom-uri Rovere în Brașov, București, Cluj – Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara si 3 showroom-uri Veneta Cucine in Bucuresti, Iasi si Timisoara.