Românul care a bătut clienţii unui bar cu o bară de fier regretă faptele

4047dea46760b3101e5f7e7e4d856d1d

Imaginile video tulburătoare ale încăierării din clubul B1 din Rossau, Innsbruck, au fost intens distribuite pe reţelele de socializare. Din imagini s-a putut vedea bătăia dată de o gardă de corp din România cu o bară de fier unei persoane implicate într-o încăierare. Agresorul a avut remuşcări în instanţă. El a fost condamnat la doi ani de închisoare.

Bătaia generalizată între un grup de invitaţi şi a personalului de securitate al B1 şi-a găsit pronunţarea astăzi la tribunalul regional. 13 persoane care au fost implicate în încăierare în septembrie au trebuit să răspundă în faţa juriului. Principalul inculpat din sala de judecată, care a fost plină de numeroşi avocaţi ai apărării, a fost bodyguardul român care a bătut în mod repetat cu brutalitate o persoană implicată în încăierare. Românul a folosit o bară de fier.

Românul a recunosuct faptele dar a zis că e în legitimă apărare. „Când văd imaginile acum acum (notaţi înregistrările video ale nopţii), nu mă recunosc”, a spus inculpatul.

Judecătorii au decis că e vinovat de vătămare corporală gravă, folosind un suport din oţel inoxidabil de unsprezece kilograme. A fost condamnta la doi ani de închisoare şi o amendă de 1.400 euro.