Românii pot accesa o nouă tranșă de titluri de stat Tezaur

Începând cu 3 octombrie, românii pot investi în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi anuale de 7,75%, respectiv 8,10%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată.

Ministerul Finanțelor a transmis că începând de pe 3 octombrie, românii interesaţi pot accesa o nouă tranșă de titluri de stat Tezaur, cu maturități de 1 an și 3 ani, cu dobânzi anuale de 7,75%, respectiv 8,10%

„Am lansat astăzi noi ediții atât pentru TEZAUR, cât și pentru FIDELIS. Ne adresăm astfel tuturor celor care vor să-și investească economiile în instrumente financiare sigure, neimpozabile, cu maturități diferite și randamente atractive. Așadar, fie că sunt rezidenți sau nerezidenți, fie că vor să depună economiile direct de acasă, să meargă la bancă sau la Poștă, ne asigurăm că instrumentele noastre sunt accesibile și potrivite pentru toate nivelurile de economii și în toate mediile, fiind structurate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecăruia”, a transmis ministrul Marcel Boloș, prin intermediul comunicatului de presă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *