Romanii nu mai vor cu masina in Grecia

Sharing is caring!

Romanii nu mai aleg calea terestra pentru vacantele in Grecia dupa ce accesul touristic este permis acum doar prin vama Kulata. Încurajați de durata scurtă a zborurilor, de prețurile competitive din această perioadă, dar și de regulile de igienă aplicate cu strictețe de aeroporturi și de companiile aeriene, turiștii romani cauta optiunile de zbor spre destinația lor de vacanta din Grecia.

Potrivit specialiștilor Vola.ro, cautarile de zboruri catre Grecia au crescut cu 34% în ultimele doua saptamani, fata de momentul deschiderii zborurilor spre această tara, iar preturile încep de la 48 de euro de persoană pentru Creta in luna august si ajung la 180 euro de persoană pentru Salonic.

Cei care opteaza pentru un zbor spre Atena, plătesc în medie 120 euro pentru un zbor dus-intors. Romanii pot călători din București spre un numar de 10 destinatii din Grecia, iar pe langa Atena, Salonic sau Creta cu rute directe din București, se afla și zboruri cu escala catre insule populare in randul turistilor precum Zakynthos, Santorini, Corfu și Mykonos. Zborurile sunt preponderent cu escală în Atena si sunt efectuate de companii de linie sau low cost.

shares