Romanii l-au ironizat pe Klaus Iohannis, dupa ultimul sau mesaj de Anul Nou, in calitate de presedinte

Mesajul video al presedintelui Klaus Iohannis, prilejuit de trecerea intr-un nou an, a fost acompaniat de un val de mesaje critice si ironice la adresa acestuia. Oamenii sunt dezamagiti de activitatea lui si l-au criticat pentru vizitele sale din 2023, care au costat bugetul statului 8 milioane de euro.

„Convingerea este intr-adevăr ca măcar un lucru bun o sa se întâmple in 2024: se termina mandatul”, a scris Vlad S.

„Unii oameni produc fericire oriunde merg; alții, când pleacă”, a fost si mesajul lui Ionut D.

„Mă așteptam la un președinte neamț cu adevărat, dar am votat un nimeni, care cheltuiește banii țării în scopuri de excursii. Bine ca se termina mandatul, acesta este un lucru bun macar care îl face in tot mandatul”, a mentionat Betty W.

„8 milioane de euro pentru deplasari externe in 2023. La multi ani departe de politica”, a precizat Florin P.

„10 ani de nimic! Sa ai exact ce ai adus tu”, i-a transmis Mihaela K.

„Felicitările noastre pentru cei aproape 10 milioane de euro cheltuiți, numai în 2023, aiurea prin toată lumea împreună cu consoarta dvs. Ne-ați (re)demonstrat că nu aveți niciun scrupul privind cheltuirea banilor publici într-o țară cu peste 60% dintre elevi declarați analfabeți funcționali. Celebrul program „Romania bine educată „, inițiat de dumneavoastra este un fiasco total, la fel ca întreaga dumneavoastra activitate într-o funcție mult prea importantă pe care nu ați reușit să o înțelegeți și nu ați știut să o apreciați. A venit, în sfarsit, anul în care veți pleca de la Cotroceni și cu siguranță nu veți rămâne în memoria afectivă a romanilor cu absolut nimic notabil, nici măcar marea alianță cu PSD-ul nu este decat un gest politic deplorabil, dar care vă caracterizează din plin. Deci „good-bye”, nu vă va regreta nimeni și să sperăm că în lunile rămase nu veți reuși să mai cheltuiți o avere pentru capriciile jenante, personale”, a sintetizat Mario D. S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *