Romanii au trecut la represalii „online” asupra firmelor austriece

nehammer

Nervi si injuraturi pe paginile de socializare dupa votul de astazi al Austriei. Companiile austriece cu afaceri in Romania sunt trimise acum inapoi in tara de origine de romanii furiosi. Dupa un numar mare de mesaje negative, Raiffeisen Bank a reactionat.

„În contextul votului negativ pentru aderarea României la spațiul Schengen, nu suntem în măsură să comentăm asupra deciziilor cu caracter politic, mai mult decât că ne arătăm surprinși de această decizie. Grupul Raiffeisen Bank International, alături de Raiffeisen Bank România, ca una din cele mai importante piețe din Europa Centrală și de Est, este un promotor al valorilor democratice ce unesc comunitatea europeană și susține creșterea economică sustenabilă prin intermediul unei piețe comune bazată pe liberă circulație a bunurilor, persoanelor, serviciilor și capitalurilor. Raiffeisen Bank este o bancă locală, care finanțează și susține economia românească de 25 de ani, fiind a treia bancă din punct de vedere al creditării în piață”, a transmis Raiffeisen Bank.

Un val de injuraturi s-a revarsat si asupra celor de la OMV Petrom. Romanii care au comentat sustin la unison un boicot.