România vrea autostrazi, #sieu

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a construit în judeţul Suceava primul metru de autostradă din Moldova, minitronson care va fi inaugurat vineri, 15 martie, la ora 15. Acesta a precizat că iniţiativa sa este un gest de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei. De altfel, Mandachi are pentru noi toti o provocare.

Ştefan Mandachi a subliniat că metrul sau de autostradă a fost construit de o firmă de specialitate undeva între Voroneţ şi Putna  şi a costat 4.500 de euro, fiind o mostră de cum ar trebui să arate o autostradă.

Tot în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară, Ştefan Mandachi a anunţat că pe 15 martie, de la ora 15, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de fast-fooduri pe care le detine in întreaga ţară, precum şi la celelalte afaceri pe care le conduce. El speră că gestul său va fi urmat şi de alţi oameni de afaceri din întreaga ţară tot în semn de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi.

Ştefan Mandachi a subliniat că gestul său este unul personal, că nu face politică şi nu este membrul vreunui partid. Reamintim că omul de afaceri Ştefan Mandachi este cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”.