România și Basarabia. Politici comune de sănătate

foto_medic

Reuniunea Comisiei Comune pentru Integrare Europeana (CCIE) dintre Parlamentul Republicii Moldova si Parlamentul Romaniei a avut loc la inceputul acestei saptamani la Chisinau. Cea de a VII-a Reuniune a Comisiei a fost gazduita de Parlamentul Republicii Moldova. In urma discutiilor a fost semnata Declaratia Comisiei Comune pentru Integrare Europeana. Documentul puncteaza prioritatile in viitoarea colaborare moldo-romana.

Din delegatia Romaniei la Reuniunea Europeana a facut parte si medicul iesean Tudor Ciuhodaru. Proaspat intors de la Chisinau, l-am gasit astazi , „acasa”, printre pacienti, la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Tatarasi. A fost de acord sa ne explice ce s-a intamplat la Chisinau.

Pentru medicul Tudor Ciuhodaru a fost un prilej sa-si prezinte proiectele de sanatate publica colegilor de peste Prut si sa le ofere acestora solutii imediate la probleme stringente.

Tudor Ciuhodaru se dovedeste, din nou, a fi neobosit atunci cand se lupta pentru viata fiecarui roman, fie ca e din stanga sau din dreapta Prutului.