România educată! Profesor întins pe catedră, în timp ce elevii făceau tumbe în jurul lui. Inspectorul șef: „E halucinant”

62318409

Un profesor din Vâlcea s-a întins cu spatele pe catedră, chiar în timpul orei, în timp ce elevii fac acrobații în jurul lui. Imaginile filmate într-o clasă a Colegiului Național “Mircea cel Bătrân“ au ajuns la inspectoratul școlar.

Profesorul întins pe catedră şi elevii făcând tumbe sunt scenele petrecute recent în timpul orei de fizică a profesorului Doru Gherzan, un cadru didactic apreciat în oraşul Râmnicu Vâlcea, arată publicația Ziarul de Vâlcea.

Dascălul se apropie de pensie şi, probabil, şi-a pierdut răbdarea, dar şi autoritatea în faţa elevilor, care, iată, i s-au cam urcat în cap! În primul video se poate auzi şi un dialog destul de halucinant dintre Gherzan şi o elevă, arată sursa citată:

– Domnul, vreţi să vă facem un masaj?

– Voi vreţi să mă omorâţi!

 Nu, nu! Doamne fereşte!

– Te pricepi?

 Şi unde să-mi faci?

– Hei, pe spate! La coloană!

 Contactată de jurnaliștii locali, Mihaela Andreianu, inspector general al Inspectoratului Şcolar Vâlcea, a declarat: „Mâine (vineri, n.r.) voi trimite la CNMB o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!”.