România după 10 august 2018

foto_protest

Dupa protestele de vinerea trecuta din capitala, oamenii au ramas cu un gust amar. La serviciu, acasa, in piata, in tramvai sau in parc, cu mic, cu mare, tot romanul are o parere. Va reamintim ca pe 10 august în Piața Victoriei au avut loc violențe extreme între protestatari și forțele de ordine după ce protestatarii au fortat pătrunderea în Guvernul României.

1)S-a analizat in direct si se mai poarta inca discutii aprinse. Mult trambitatul miting al diasporei a adus Romania in fata unor confruntari de strada fara precedent. Teoria Conspiratiei are, in functie de fiecare, vinovatii ei.

2)Procurorii militari au anunțat sâmbătă că s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal cu privire la modul de intervenţie al jandarmilor şi incidentele petrecute la manifestaţia de vineri seară din Piaţa Victoriei.

3)Sunt si romani mai calmi care incearca sa se abtina.

Peste 30 de persoane dintre cele peste 400 care au avut nevoie de ingrijiri medicale în intervenţia a jandarmilor la mitingul de vineri, au făcut plângeri penale împotriva trupelor speciale.