ROfert a prezentat la Iași noua gamă de produse

ROfert a prezentat la Iași noua gamă de produse. Peste o sută de fermieri din regiunea de Nord Est a țării au participat marți la un eveniment de prezentare a noutăților în domeniu și a produselor din portofoliu, in organizarea Companiei ROfert România.

ROfert a prezentat la Iași noua gamă de produse

Cei prezenți au primit informații despre recomandările tehnologice pentru culturile de rapiță și grâu, adaptate cerințelor pieței la nivel local, tinând cont de tendințele la nivel global în ceea ce privește dezvoltarea agriculturii sustenabile.

Viorel Simion, Director General ROfert România: „Sunt invitati peste 200 de fermieri din zona Moldovei, respectiv judetele Iasi, Neamt, Vaslui, Botosani si Bacau. In cadrul evenimentului dorim sa discutam si sa prezentam intreaga gama de produse Rofert, respectiv ingrasamintele premium tip gel. In cadrul evenimentului dorim sa atingem trei subiecte importante pentru noi fermierii, respectiv metode de pastrare a apei in plante, modalitati de pregatire a  instalatiei de aplicare a tratamentelor, ordinea introducerii produselor in instalatii precum si diferenta intre biostimulatori si produsele cu nutritie foliara”.

În cadrul evenimentului au fost abordate teme precum: diferența dintre biostimulatori și nutriția foliara sau modalități de reținere a apei în plantă! Aici au participat și reprezentați ai Asociației Granarii în calitate de partener.

CITESTE SI: Facilitati pentru fermieri in vederea accesarii creditelor

Cristi Stoica, Președinte Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice: „Ne bucuram sa fim alaturi de partenerii nostri, ROfert. Sunt o firma romaneasca, o firma serioasa, care asigura suport fermierilor in ceea ce priveste nutritia plantelor, produse bune, produse care au fost testate si care dau rezultate. Au fost testate in fermele din asociatie, avem colegi care au obtinut rezultate bune si urmeaza sa facem pe platformele noastre de testare probe cu cantarire si atunci vom avea rezultate oficiale„.

Fermierii din zona Moldovei au testat și folosit produsele ROfert și se arată încântați de rezultatele obținute.

Ion Notingăr, Fermier: „Am folosit o parte dintre produsele lor și efectiv mi-au imbunatatit atat in ceea ce priveste calitatea, cat si productiile agricole undeva intre 5 pana la 10 %”.

Compania ROfert România este distribuitorul unic al produselor de nutriție a plantelor ROfert încă din 2007. Echipa ROfert oferă soluții tehnologice tuturor clienților pe tot parcursul anului, prin vizite în câmp cu fermierii colaboratori pentru a stabilii necesarul nutrițional al plantelor. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *