RIUF, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est, a ajuns în Iaşi

riuf

Ajuns la cea de-a 23-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine astăzi la Palas Congress Hall Iaşi, cu activitati noi si universitati aflate în premieră în România.

Peste 60 de reprezentanți ai unor universitați și instituții educaționale din țări precum România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franța, Eleveția, USA sau Germania sunt pregătiți să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezenți reprezentanți a  23 de universități din Marea Britanie și universități aflate în top 100 mondial precum University of Greenwich, Northumbria University, Brunel University of London.

 

Dacă vă decideți să ajungeți la RIUF, veți găsi peste 6.000 de programe de licență și masterat în peste 30 de domenii de activitate precum inginerie, arte, business, marketing, IT&Computer Science, management hotelier, drept, medicină, arhitectură. Pe lângă gama variată de universități prezente, la RIUF puteți interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi straine. Astfel, pe lângă consilierea educațională, târgul internațional de universități RIUF oferă tiner o experiență completă și o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.