Rezultatele la Bacalaureat 2024 vor fi publicate pe edu.ro

Absolvenții claselor a XII-a vor afla astăzi, 8 iulie, rezultatele iniţiale pe care le-au obținut după susținerea probelor de la Bacalaureat 2024. Notele obținute de către elevi vor fi publicate de Ministerul Educației pe site-ul edu.ro. 

Rezultatele obținute la Bacalaureat 2024 sunt anonimizate, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut atât la probele scrise, cât și la cele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale.

Rezultatele obținute de elevii de clasa a XII-a la Bacalaureat 2024 vor fi publicate de Ministerul Educației, fiind rezultatele inițiale, înainte de contestații.

Tabelul afișat pe site-ul Ministerului Educației conține codul candidatului, școala de proveniență, nota, nota de la contestație și nota finală, fiind trecută și media de la Bacalaureat 2024.

Cum se completează formularul de contestații și când poate fi depus

Elevii nemulțumiți de rezultatele obținute la Bacalaureat 2024 pot depune formularul de contestații în ziua afișării rezultatelor, anume pe data de 8 iulie, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *