Revolta familiei tanarului din Lunca Cetatuii ucis nevinovat la un majorat. Unul dintre tinerii implicati in crima a fost trimis in arest la domiciliu

„Dreptate pentru Sebastian”, cere familia baiatului ucis cu 6 lovituri de cutit la un majorat in Lunca Cetatuii, in noaptea de 16-17 septembrie. Magistratii au respins propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpatul Florin Armando M., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor si l-au trimis in arest la domiciliu. Baiatul era considerat mana dreapta a celui care a comis crima, Andrei Petronel S. zis Casapu.

„Cum poti lasa liber un om care a asistat la omorarea unui baiat iar alti 2 s-au ales cu taieturi grave, in timp ce dovezile si declaratiile celo prezenti il acuza. Exista o durere mare in lumea asta in care vezi cata nedreptate exista in tara asta. Vreti sa mai vedeti o alta crima ca sa il puteti aresta. De ce il ocrotiti? Nu pot intelege cu ce lejeritate tratati acest caz. Oare nu se poate pune cineva in locul mamei mele sau a fratilor, surorilor care nu mai au lacrimi de atata durere? Este un caz strigator la cer. Fratele meu a murit nevinovat fiind injunghiat de 6 ori printre care una direct in inima. Nu va misca putin situatia in care a murit, nu va misca putin durerea noastra? Stati pe scaun si lasati criminalii liber. Spuneti un motiv intemeiat de el este acasa si se uita acum pe retelele de socializare si ne vede durerea razand. Stiti ce zice el acum? Nu imi puteti face nimic, sunt smecher”, a scris sora lui Sebastian, baiatul ucis. 

In privinta criminalului Andrei Petronel S. magistratii au admis propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi pana la 15 noiembrie. Va reamintim, Sebastian, un tanar care a invins cancerul la varsta de 14 ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit, in timp ce incerca sa aplaneze un conflict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *