Reverențe Copilăriei, la Pleiada Boutique Hotel

pleiada

Pleiada Boutique Hotel a deschis luna Inocenței, cu o expoziție inedita care conține peste o sută de lucrări de ceramică în miniatură și va fi deschisă pe toată durata lui Ciresar.

„Este deja a patra expozitie pe care o avem aici, la Pleiada Boutique Hotel, iar tema lunii iunie este inocenta : acel Taram al Copilariei pe care il adoram cu totii si in care ne place sa ne intoarcem atunci cand ne gandim la lucruri bune. „Copiii si pisicile Paunului”, o expozitie care a fost creata de peste 100 de copii de la Gradinita si Scoala „Atelier”. Suntem incantati sa putem gazdui aceste minunate miniaturi.”, a declarat Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

Expoziția lunii iunie, „Copiii și pisicile Păunului”, este o reinterpretare a imaginii copilăriei și a ceea ce ne inspiră să fim copii și la maturitate. Copiii de la Gradinita-Scoala Atelier sunt coordonați de prof. Leontin Păun, alături de care pustii învață misterele ceramicii și  felul în care poți construi lumi întregi din modelarea lutului.

„Temele sunt diverse, de la jocul copilariei pana la chestiuni abstracte: „Ce e iubirea?”, „Ce e moartea?”, „Ce e fericirea?” Pe toate le-am asezat intr-un ansamblu si, alaturi de pisicile care sunt un brand de-acum, au facut o expozitie minunata. „Copiii și Pisicile Păunului” este cea de-a patra expoziție din cadrul Pleiada Boutique Hotel, după „Falstaff’s Women”  ce poarta aceeasi semnatura – Leontin Păun, „Anotimpuri” a artistului Constantin Tofan și „Autoportret” a maestrului Horațiu Mălăele.”, a subliniat prof. Leontin Paun, artist plastic.