Revansa lui Stoican

iasi - gaz metan

Antrenorul de la FC Politehnica Iasi vrea sa le dea peste nas oficialilor de la Gaz Metan Medias care au spus la inceputul sezonului ca gruparea din Copou va retrograda in liga secunda. Iesenii sunt hotarati sa se impuna in meciul de duminica pentru a urca pe o pozitie de play off.

Dorinta mea si a noastra este de a demonstra tuturor oamenilor care sunt la Medias pentru ca acum ceva timp, neoficial ne-au spus ca noi suntem primii retrogradati. Deocamdata noi suntem pe o panta ascendenta si vreau sa demosntram ca putem mult mai mult”, a spus Flavius Stoican, antrenor FC Poli Iasi.

Iasul are argumente solide in fata celor de la Gaz Metan. Cei de la Poli au invins in ultimele 3 etape si s-au apropiat de locurile ce duc in play off.

Avem un moral bun, vrem sa castigam partida de la Medias si o sa facem totul ca sa ne intoarcem bucurosi dupa meci. Este o partida importanta pentru noi, venim dupa o serie de partide reusite in campionat si sper sa mentinem aceeasi linie sa ne atingem un obiectiv indraznet. Daca noi reusim sa castigam partida de la Medias avem sanse foarte mari de a ne atinge obiectivul, de a participa in play off”, a completat antrenorul Iasului.

Mihalache si Badic sunt absenti la aceasta partida. Antrenorul iesean se gandeste sa joace intr-un sistem cu 3 fundasi centrali. Cei de la Gaz Metan sunt obositi dupa meciul dificil din Cupa Romaniei pe care l-au castigat extrem la Radauti si doar in urma loviturilor de departajare.