Reuniunea șefilor de misiuni diplomatice la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis îi primeşte marţi, la Palatul Cotroceni, pe şefii de misiuni diplomatice, de oficii consulare şi pe directorii Institutelor culturale româneşti, cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române, informează news.ro.

Este prima apariţie publică a şefului statului de la tragediile recente care au avut loc, moartea gravidei de la Maternitatea din Botoşani, accidentul de la 2 Mai, în urma căruia un tânăr drogat a ucis cu maşina doi tineri studenţi şi incendiul de sâmbătă noaptea, de la staţia GPL din Crevedia, care s-a soldat cu doi morţi şi peste 30 de răniţi, majoritatea dintre ei pompieri.

Pe agenda preşedintelui Klaus Iohannis se află, marţi, începând cu ora 1.00, la Palatul Cotroceni, primirea şefilor de misiuni diplomatice, a şefilor oficiilor consulare şi a directorilor Institutelor culturale româneşti cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române.

Ultima apariţie publică a preşedintelui Klaus Iohannis a avut loc pe 15 august, când a participat la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, la Constanţa.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sîmbătă, după exploziile de la o staţie GPL de la Crevedia, că este îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. Preşedintele subliniază că trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea şi regulile au fost încălcate şi solicită măsuri urgente pentru cei răniţi astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *