Restricții pe „Primăverii”

foto_drum_in_lucru

De astazi si pana pe 2 iunie, echipele Conest SA vor face lucrări de modernizare a bulevardului Primăverii, ceea ce va impune o serie de restricții de circulație. Lucrările vor fi executate funcție de condițiile meteorologice, iar în timpul acestora va fi asigurat accesul autovehiculelor de Poliție, Pompieri și Ambulanță.

Pana pe 26 mai, echipele contractate de municipalitate vor face lucrări de frezare și așternere de mixturi asfaltice pe partea dreaptă a bulevardului, pe sensul de mers dinspre Țesătura spre Serviciul Județean de Ambulanță. În perioada 28 mai – 2 iunie, se va așterne stratul de uzură pe același tronson de drum, circulația urmând să fie închisă alternativ, stânga – dreapta.

Modernizarea bulevardului Primăverii face parte dintr-un program de lucrări care include şapte artere rutiere importante din municipiu. Vor fi reabilitaţi, în total, 6,1 kilometri de carosabil: str. Smârdan (630 metri), şos. Bârnova (2,9 kilometri), str. Petre Vancea (607 metri), bd. Primăverii (602 metri), str. Moşu (382 metri) şi str. Ogorului (286 metri).