Restrictii de circulatie intre Albita – Husi si Cozia – Raducaneni pentru autocamioanele mai mari de 7.5 tone

Din cauza vizibilitatii reduse, ninsoarea și viscolul puternic, a fost instituită restricție de circulație pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 24B, între localitățile Albița-Huși, județul Vaslui. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare), a fost instituită restricție de circulație pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone  pe DN 28, între localitățile Cozia și Răducăneni, județul Iași.

Potrivit DRDP Iasi, un autotren avea probleme la urcare în rampa de pe DN 28, Tomești. Utilajele DRDP Iași intervin pe acest sector cu lamă și material antiderapant, însă recomandarea pentru conducătorii auto este de a nu porni la drum fără echiparea temeinică a autovehiculelor pentru circulația în condiții de iarnă.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, carosabilul fiind acoperit parțial cu zăpadă, dar fără a fi impuse restricții de trafic, pe mai multe drumuri din județele Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Covasna, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Neamț, Vaslui și Vrancea. Se circulă în condiții de iarnă, acționându-se cu utilaje pentru deszăpezire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *