Restricții de circulație în oraș pentru desfasurarea Raliului Iasului

raliul-iasului

Mai este putin timp pana cand va incepe Raliul Iasului motiv pentru care Comisia de Circulatie a avizat restrictionarea circulatiei pe mai multe strazi. Traficul din fata Palatului Culturii va fi modificat, cat si pe Bulevardul Stefan cel Mare, zona Fundatie si pe Strada Arcu.

Autoritățile locale îi anunță pe șoferi că în mai multe zone din oraș traficul va fi redirecționat sau restricționat cu ocazia Raliului Iașului. Spre exemplu, pentru amplasarea Parcului Service din Piața Palat inclusiv Parcarea din fața Palatului Culturii traficul va fi restrictionat in perioada 31 august , ora 12:00 – 04 septembrie, ora 24:00.

Pentru desfășurarea probei Superspeciala Iași Rally Show, traficul va suferi modificari pe Bulevardul Independenței pe porțiunea dintre intersecția cu Str. Nicolae Bălcescu și Pasajul Mihai Eminescu și la intersecția cu Strada Cișmeaua Păcurari, Strada Anastasie Fătu, Strada Gheorghe Lascăr, Strada Râpa Galbenă, Strada Gării. Între aceste perimetre, traficul va fi restrictionat în intervalul orar 09:00 – 24:00 în data de 02 septembrie.

Radu Botez – Membru Comisia de Circulatie:Sunt cateva strazi care vor fi afectate de Raliu, în principal în jurul Primăriei pentru o perioadă mai lungă de timp, pe Brătianu, Stefan cel Mare, unde vor fi si locurile de parcare ale masinilor„.

Pasajul Mihai Eminescu va fi inchis în perioada 02 septembrie ora 00:00 și 03 septembrie ora 08:00 necesar desfășurării probei Superspeciala Iași Rally Show, cât și pentru demontarea/montarea separatoarelor de sens. Parcarea de pe Bulevardul Independenței va fi inchisa în intervalul orar 09:00 – 24:00 în data de 02 septembrie necesară pentru accesul publicului.

Radu Botez – Membru Comisia de Circulatie:In zona Casei de Cultura a Studentilor, Independentei, Rapa Galbena. Am avut aici unele discutii si avizul cerut de la Comisia de Circulatie, a durat putin pentru ca in acea perioada, pe data de 02 septembrie, la Casa Studentilor este organizat un festival de muzica rock„.

Raliul Iașului va avea loc în perioada 02-04 septembrie.