Respect decariştilor!

foto_Mihai_Chirica

Sarbatoare de nota 10 astazi la Iasi! Cei 32 de elevi ieşeni care au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională, la care li se adaugă cei opt absolvenţi de liceu cu media 10 la Bacalaureat au fost premiaţi în cadrul unei festivităţi care a avut loc in miez de zi la Palatul Roznovanu.

Atmosfera de gala astazi in Palatul Roznovanu. Emotie, mandrie si recunostinta, toate amestecate armonios cu munca si determinarea elevilor nostri de 10. Primaria i-a rasplatit cu cate o tableta, diploma si coronita dar privirile lor agere si sentimentul de siguranta pe care il emanau, au fost mai presus de orice premiu. Edilul Mihai Chirica a tinut sa-I felicite pe tinerii de 10 si sa ne reaminteasca faptul ca educatia este cea mai importanta investitie.

Primarul Mihai Chirica a avut un gand si pentru familiile decaristilor dar si flori pentru dascali. Dupa ce a primit flori si recunoastere verbala din partea primarului, si inspectorul scolar general a tinut sa i aplaude pe elevii de 10 dar si pe dascalii dedicati.

În urma examenelor de Evaluare Naţională, 32 de elevi din judeţul Iaşi au obţinut media maximă, 14 dintre aceştia provin de la Colegiul Naţional. Acelasi liceu a dat patru dintre cei opt liceeni care au reuşit media 10 la Bacalaureat. Ceilalţi patru elevi cu punctaj maxim la Bacalaureat vin de pe băncile Colegiului „Emil Racoviţă”, Colegiului „Costache Negruzzi”, Colegiului „Garabet Ibrăileanu” şi Colegiului Tehnic Căi Ferate din Paşcani.

Ne inclinam! Respect decaristilor!