Reparatii pe mai multe strazi din Iasi

strada Oastei poza

De astăzi, 17 iulie, până vineri, 19 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor face reparații, în funcție de condițiile meteorologice, pe strada Oastei, între străzile Codrescu și Sărărie.

În perioada menționată traficul rutier pe acest tronson va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe strada respectivă va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În cursul zilei de astăzi, 17 iulie, echipele Citadin SA fac reparații cu asfalt și pe strada Cerna nr. 13 (parcare), strada Costache Negri (parcare), strada Strămoșilor, cartierul Ciurchi, cartierul Mircea cel Bătrân, strada Pădurii, bulevardul Tudor Vladimirescu și strada Libertății, ridicări de capace de canalizare la cotă pe strada Prof. Inculeț și desfaceri și montaj de borduri pe strada Otilia Cazimir, iar în cursul acestei nopți vor face marcaje transversale pe strada Toma Cozma, strada Munteni, strada Petru Movilă și strada Săulescu.