Reparatii in aceasta saptamana pe mai multe strazi din Iasi

Începând de astăzi, până sâmbătă, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor continua să facă reparații, dacă vremea o permite, pe strada Hlincea (tronsonul cuprins între bl. 996, sc. D și bl. 1004, sc. F), precum și pe strada Basarabi (tronsonul cuprins între bulevardul Alexandru cel Bun și strada Mușatini).

Lucrările includ ridicări la cotă a capacelor de canal, ridicări la cotă a prizelor de gaz, frezarea suprafețelor și așternerea de covor asfaltic.În perioada menționată traficul rutier pe aceste zone va fi restricționat.În timpul lucrărilor pe arterele respective va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Echipele Citadin SA fac reparații în cursul zilei de astăzi și pe strada Zugravi, aleea Rozelor nr. 34 (parcare), cartierul Primăverii și strada Margareta Baciu, iar în cursul nopții vor face marcaje rutiere transversale pe strada Gării la intersecție cu strada Silvestru, strada Teodor Burada și Splai Bahlui – Mal Stâng.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!