Reinventare in pandemie

Reinventare este cuvantul anului! La aceasta strategie au apelat doi fermieri din comuna Cotnari, aflati in pragul falimentului din cauza pandemiei de coronavirus si a secetei. Fermierii s-au reprofilat si au deschis un magazin cu produse 100% bio, din propria gospodarie.
Fermieri de meserie, cu cate 400 de oi, 15 vaci, 40 de porci si peste 1700 de pasari de curte, dar cu o lipsa totala de furaje, Elena si Gheorghe si-au deschis un magazin de cativa metri patrati, cu un mare succes.
Elena Cocuta Bujor- proprietar magazin “Bunatati de Casa” Cotnari
Magazinul este deschis de doar doua saptamani si este unicul in zona noastra, intre Roman si Botosani. Speram sa prinda bine si clientii sa fie multumiti.
Cei doi soti, au investit peste 20 000 de Euro pentru a pregati peste 10 000 de conserve si borcane de legume, fructe si carne.
Elena Cocut Bujor- proprietar magazine “ Bunatati de Casa” Cotnari
M-am gandit ce o sa facem cu legumele, fructele si animalele care sunt crescute de noi in gospodarie.
Ne-am gandit sa le comercializam si sa facem diverse conserve de legume si fructe, dar avem si carne. Sunt facute la noi in gospodarie, 100% romanesti, fara aditivi, conservanti.
Fermierii vin si in sprijinul oamenilor din comuna care au de vanzare animale, legume sau fructe. Totul pentru a le oferi astazi oamenilor produse suta la suta naturale.