„Regele cocainei”, saltat de mascati

cocaina

Un individ care livra substante interzise clanurilor de interlopi din Iasi si din tara a fost arestat pentru 30 de zile. Acuzatiile care i se aduc sunt de trafic de droguri de mare risc si introducerea in tara de droguri de mare risc.

Barbatul a fost prins in flagrant de procurorii DIICOT in momentul in care ridica un colet in care se aflau 100 de grame de cocaina pura, adusa tocmai din Columbia. Pe piata neagra, marfa s-ar fi vandut cu cel putin 10 mii de euro, spun anchetatorii.

Autocarul in care se afla pachetul in care erau ascunse drogurile circula pe ruta Spania, Italia si Iasi. Interlopul este un apropiat al clanurilor din oras, alaturi de care se fotografia la diferite evenimente si apoi posta imaginile pe retelele de socializare.

In urma cu aproape trei luni, un alt dealer de droguri, apropiat de clanul Corduneanu, a fost arestat pentru trafic de substante interzise. In locuinta acestuia, procurorii DIICOT au gasit sute de mii  de lei si zeci de mii de euro, banii provenind din vanzarea drogurilor.